Skip to content
  1. Etusivu
  2. /
  3. Mainoskampanjamateriaalien tuotanto

Mainoskampanjamateriaalien tuotanto

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja ammattimaisia mainosmateriaaleja, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja erottumaan kilpailijoistasi. 

Mainoskampanjamateriaalien tuotanto kattaa kaiken sisällön, jota käytetään mainoskampanjan toteuttamiseen. Tämä sisältää usein monenlaisia graafisia elementtejä, tekstejä, materiaaleja, vaatteita jne. Niiden tehtävänä on suunniteltu houkuttelemaan kohdeyleisöä ja välittämään kampanjan viestiä tehokkaasti.

Tärkeää on varmistaa, että mainoskampanjamateriaali on yhtenäistä brändin ilmeen kanssa ja sopii kohdeyleisön mieltymyksiin ja tarpeisiin. Laadukas ja houkutteleva mainosmateriaali voi auttaa nostamaan kampanjan tehokkuutta ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Mainoskampanja

Miksi valita meidät?


Laaja valikoima

Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman mainosmateriaaleja erilaisiin tarpeisiin.

Ammattimainen suunnittelu
Suunnittelemme myös tarvittaessa mainosmateriaalinne tarpeidenne mukaisesti. Taustallamme on kokeneita suunnittelijoita ja luovia asiantuntijoita, jotka varmistavat, että jokainen materiaali on visuaalisesti näyttävä ja vaikuttava.

Helposti räätälöitävissä
Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja brändi on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä mainosmateriaalit juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi.

Kustannustehokkuus
Mainonnan ei tarvitse olla kallista. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotta voit tehostaa markkinointiasi ilman suuria investointeja.

Nopea toimitus
Ymmärrämme, että aikataulut voivat olla tiukkoja, ja siksi tarjoamme nopean toimituksen valmiille painotyöllesi tai mainosratkaisullesi.

Asiakastuki
Tarjoamme kattavaa asiakastukea, joten voit olla varma, että olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa. Autamme mielellämme vastaamaan kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset haasteet.

Nykyaikaiset laitteet 
Konekantamme on uusi ja näin varmistamme myös korkeanlaadun ja tuotantotehokkuuden.

Materiaalit
Käytössäsi on laajavalikoima eri materiaalejeja eri käyttötarkoitusten mukaan. Pystymme myös työstämään monia materiaaleja eri tekniikoilla ja laittella.

Olipa kyseessä sitten pieni paikallinen kampanja tai laajempi markkinointikampanja, meillä on ratkaisu sinulle. Selaile valikoimaamme ja löydä sopivat mainosmateriaalit juuri sinun tarpeisiisi.

 


Käytämme tilausten toimituksissa aina kuin vain on mahdollista kierrätyslaatikoita tuotteiden pakkaukseen.
Haluamme näin osaltamme vähentää ympäristön kuormitusta ja tukea kestävää kehitystä. 
Teippaukset ja painopalvelut

Osoite: Tapio Pesonen Oy, Sulantie 11 yläpiha, 04300 Tuusula
Puhelin: 010 396 2990, myynti(at)tpesonen.fi

@ Mainospaja T. Pesonen / Painamo.fi 2022