Skip to content
  1. Etusivu
  2. /
  3. Painotalo

Painotalo

Tervetuloa Painotaloomme!


Olemme keskittyneet painotuotteiden valmistukseen. Tarjoamme laajan valikoiman painotuotteita, kuten kylttejä, julisteita, tarroja, teippejä, työmaakylttejä ja opasteita. Meillä on korkeatasoinen digipainolaitteisto ja ammattitaitoinen tiimi.  Autamme myös aineiston suunnittelussa. Meidän painotalo sijaitsee Tuusulan Hyrylässä, mutta toimitamme painotuotteet myös kaikkialle Suomessa. 

Lue lisää tuotteistamme ja palveluistamme 
tästä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme.

Tapio Pesonen Oy
Sulantie 11 yläpiha
04300 Tuusula

Puhelin: 010 396 2990
myynti(at)tpesonen.fi

Leikkuri
Kuvassa Zünd -leikkuri leikkaa ADR -kuljetustarroja. 

Mikä on painotalo?

Ensimmäiset painotalot ilmaantua kauan sitten, mutta ne olivat erittäin yksinkertaisia ja tekniikka oli vielä kehittymätöntä. Merkittävä kehitys tapahtui myöhemmin, jolloin painotekniikka ja -laitteet kehittyivät. Painomäärät ja laatu kasvoivat merkittävästi. Lue lisää aiheesta https://fi.wikipedia.org/wiki/Painaminen

Painotalo on yritys, joka erikoistuu painamaan ja tuottamaan painotuotteita, kuten esitteitä, kirjoja, lehtiä, käyntikortteja jne. Se käyttää modernia teknologiaa, tarjoaa lisäpalveluita. Painotalon hinnat vaihtelevat erilaisista tekijöistä riippuen. Painotalot ovat tärkeitä yhteiskunnan ja yritysten toiminnassa tarjoten laadukkaita painotuotteita erilaisiin tarpeisiin.”

Painotalo on yritys tai organisaatio, joka on erikoistunut painamaan ja tuottamaan painotuotteita, kuten esitteitä, kirjoja, lehtiä, käyntikortteja ja muita painotuotetta. Painotalo voi olla erikoistunut tiettyihin painotuotteisiin tai voi tarjota laajan valikoiman erilaisia painotuotteita asiakkailleen heidän tarpeiden mukaisesti. Painotaloilla on usein modernit ja tehokkaat teknologiat, jotka mahdollistavat laadukkaan ja nopean painotuotannon.

Painotalot voivat käyttää offset-painotekniikkaa, digitaalista painotekniikkaa tai molempia riippuen painotuotteen vaatimuksista. Offset-painotekniikka on perinteinen menetelmä, joka käyttää offset-painolaitetta ja -paperia. Digitaalisessa painotekniikassa painaminen tapahtuu suoraan digitaalisesta tiedostosta painokoneelle ilman välitulostetta. Digitaalisessa painossa tuotantoon siirtyvät myös aineistossa määritellyt asetukset ja vaatimukset. Näitä ovat esimerkiksi värimääritykset, kirjasimet, asettelut, leikkuurajat ja linjat.

Leikkuussa digitaalisesta aineistosta luetaan suoraan leikkuuviivat ja leikkuri leikkaa tuotteen halutuksi. Painotalot tarjoavat usein lisäpalveluita, kuten suunnittelua, leikkausta, nidontaa ja postitusta. Aineistot siirtyvät painotuotteen suoraan tiedostoina painettavaksi.

Painomateriaaleilla varmistetaan painotuotteen laatu, ulkonäkö ja kestävyys. Paperi on yleisin painomateriaali ja sitä on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla ja koostumuksilla. Paperi voi olla värillistä, erittäin paksua tai ohutta. Painotuotteen tarkoitus ja käyttötarkoitus määrittävät, mikä paperityyppi on paras valinta.  Foliot ja kalvot ovat värillisiä tai läpinäkyviä materiaaleja, joita käytetään usein tarrojen, teippien, vaatepainomerkkien tai julisteiden painamiseen. Ne ovat kestäviä ja niiden läpinäkyvyys tekee niistä erittäin houkuttelevia. Kalvot ovat ohuita ja joustavia materiaaleja ja ne ovat kestäviä ja niiden joustavuus tekee niistä erittäin soveltuvia liimattaville tuotteille. Kalvoja on myös vaatepainopuolella käytetty vaatepainomerkkien painatuksessa tekstiilipinnoille. Vaatepainomerkki voi olla yksivärinen tai monivärinen. Se voi olla leikattu muotoon.

Painomateriaalit ovat tärkeitä painotuotteen laadun varmistamiseksi ja niiden valinta on tärkeä osa painotuotteen suunnittelua ja valmistusta.

Painotalot voivat myös tarjota asiakkaille näytemateriaaleja erilaisista paperilaaduista ja painotekniikoista, jotta asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Painotuotteen hinta riippuu useista tekijöistä, kuten painotuotteen kokoluokasta, paperin laadusta, painotekniikasta, kuvituksesta ja lisäpalveluista. Painotalot tarjoavat usein alennuksia suurista painotuotemääristä tai pitkäaikaisista sopimuksista.

Painotaloilla on tärkeä rooli yhteiskunnan ja yritysten toiminnassa, sillä ne tarjoavat laadukkaita ja nopeita painotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Painotalot ovat myös tärkeitä työllistäjänä. Aloitteleville yrittäjille painotalot tarjoavat monia mahdollisuuksia, joilla kehitetään omaa liiketoimintaa. Näitä ovat kyltit, käyntikortit, esitteet, flyerit, tarrat ja teippaukset. Painotalo on tärkeä yritys tai organisaatio, joka tarjoaa laadukkaita ja nopeita painotuotteita erilaisiin tarpeisiin.

Muotoon leikattu kohokuviokyltti

Painotalo

Painotalomme sijaitsee Tuusulassa. Teemme tulosteet digipainossamme niin pienille kuin suurille asiakkaille. Meidän tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman painotuotteita. Painotuote valikoima sisältää esimerkiksi käyntikortit, postikortit, kalenterit, rakennuspiirustukset, julisteet, flyerit ja esitteet.

Koko seinän kokoiset suurtulosteet ovat näyttäviä kokonaisuuksia!

Suuret kyltit ja tulosteet

Teemme suuret kyltit ja tulosteet. Ovat ne sitten tarralla, teipillä tai kyltillä. Voimme viimeistellä tuotteet Zünd -leikkurilla. Leikkurilla pystymme leikkaamaa muotoon tai läpileikkaamaan tarra, kyltti tai teippi halutuksi.

kumipallo 4000 mercedez (hires)

Teippaamme ja asennamme 

Teemme kyltit, opasteet ja teippaukset sekä niiden suunnittelu-, valmistus- ja asennuspalvelut. Toteutamme kokonaisvaltaisesti niin pienet kuin suuret kokonaisuudet. Esimerkiksi ajoneuvoteippaus, myymäläteippaus, laiteteippaus, koneteippaus, toimiston teippaus, tai rakennusten ulkoasu. Voimme myös uudelleen teipata vanhat kyltit.

tyovaatteet_etusivu

Työasut ja vaatteet

Tarjoamme ammattiasut ja jalkineet kaikille aloille laajasta valikoimastamme. Tarjoamme myös tekstiilipainon palvelut, jotka viimeistelevät asuvalintanne logopainatuksella.


Käytämme tilausten toimituksissa aina kuin vain on mahdollista kierrätyslaatikoita tuotteiden pakkaukseen.
Haluamme näin osaltamme vähentää ympäristön kuormitusta ja tukea kestävää kehitystä. 
Teippaukset ja painopalvelut

Osoite: Tapio Pesonen Oy, Sulantie 11 yläpiha, 04300 Tuusula
Puhelin: 010 396 2990, myynti(at)tpesonen.fi

@ Mainospaja T. Pesonen / Painamo.fi 2022