Skip to content
  1. Etusivu
  2. /
  3. Tuotteet
  4. /
  5. Kyltit- ja opasteet
  6. /
  7. Muotoonleikatut kohokirjaimet

Muotoonleikatut kohokirjaimet

Mainonnan mahtava väline viestinnässä on kohokirjaimet.

Pystymme tarjoamaan erilaisia ratkaisuja asiakkaidemme kohokirjaintarpeisiin. Meillä on käytössämme tehokkaat leikkurit ja jyrsintälaitteet, joilla pystymme leikkaamaan ja jyrsimään kohokirjaimia erilaisista materiaaleista.

Materiaaleja, joista voimme tehdä kohokirjaimia, on useita. Valikoimassamme on kevyitä ja kestäviä materiaaleja, joista saa tehtyä näyttäviä ja laadukkaita kohokirjaimia ja kokonaisuuksia. Materiaalivalinnassa voidaan huomioida asiakkaan tarpeet, esimerkiksi kyltin käyttöpaikka ja käyttötarkoitus.

Leikatut kohokirjaimet tarjoavat erittäin hyvän ja huomattavan näkyvyyden erilaisilla pinnoilla, kuten seinissä, ovissa ja ikkunoissa. Ne sopivat erinomaisesti erilaisiin merkintä- ja tunnistustarpeisiin, kuten yrityksen nimen, tuotemerkkien tai tuotenumeroiden esittämiseen.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja toimivia ratkaisuja, joilla he voivat parantaa yrityksensä näkyvyyttä ja lisätä bränditietoisuutta. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohokirjaintuotteistamme ja palveluistamme. Autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

Katso lisää tekniikoista:

Muotoonleikkaus
Jyrsintä
Maalaus sapluunat

 


Käytämme tilausten toimituksissa aina kuin vain on mahdollista kierrätyslaatikoita tuotteiden pakkaukseen.
Haluamme näin osaltamme vähentää ympäristön kuormitusta ja tukea kestävää kehitystä. 
Teippaukset ja painopalvelut

Osoite: Tapio Pesonen Oy, Sulantie 11 yläpiha, 04300 Tuusula
Puhelin: 010 396 2990, myynti(at)tpesonen.fi

@ Mainospaja T. Pesonen / Painamo.fi 2022