Skip to content

Palkintotaulut

Palkinto- ja tunnustustaulut

Valmistamme korkealaatuisia palkintotauluja eri aihealueille. Olitpa sitten järjestämässä urheilutapahtumaa, yritysjuhlaa, kilpailua tai haluat yksinkertaisesti palkita ansioituneita yksilöitä, meillä on täydellinen ratkaisu.

Taulut ovat tyylikkäitä, kestäviä ja helposti räätälöitävissä eri aihealueille. Voit personoida taulut omalla logollasi, tekstillä tai haluamallasi designilla, jolloin ne muodostavat ainutlaatuisen ja merkityksellisen palkinnon.

Voimme leikata taulun haluamaasi muotoon. Siinä voidaan tarvittaessa käyttää apuna muita tehosteita kuten: kromi, kultaus ja muut tehostevärit. Pystymme tekemään halutuista alueista myös läpinäkyviä.

Laadukas ja näyttävä palkintotaulu on arvokas muisto ansioista, tapahtumasta ja voitoista. Se innostaa jatkamaan kohti uusia saavutuksia ja tuo iloa palkinnon vastaanottajalle.  Se korostaa myös sen antajaa ja vahvistaa brändiä.

Palkintotaulut

Haluasin saada tarjouksen tuotteesta.

 

Kuinka usein palkintotaulujen jako tapahtuu? (Kysymme tätä siksi, että tiedämme kuinka usein valmistamme palkinnot organisaatiollesi ja samalla osaamme laskea tarkan hinnan)

Käytämme tilausten toimituksissa aina kuin vain on mahdollista kierrätyslaatikoita tuotteiden pakkaukseen.
Haluamme näin osaltamme vähentää ympäristön kuormitusta ja tukea kestävää kehitystä. 
Teippaukset ja painopalvelut

Osoite: Tapio Pesonen Oy, Sulantie 11 yläpiha, 04300 Tuusula
Puhelin: 010 396 2990, myynti(at)tpesonen.fi

@ Mainospaja T. Pesonen / Painamo.fi 2022